Lenovo Vibe X2 – noua viziune a chinezilor se inspiră de la Motorola [VIDEO]

Lenovo Vibe X2 – noua viziune a chinezilor se inspiră de la Motorola [VIDEO]

Lenovo a lansat la IFA 2014 noul său telefon de top – Lenovo Vibe Z2, dar și un telefon pentru generația tânără, în straturi multicolore, numit Vibe X2. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Chinezii nu au adus doar putere în aceste telefoane, ci și puțină originalitate, cu ajutorul accesoriilor.

Lenovo Vibe X2 este telefonul pentru generația tânără, care nu are foarte mulți bani, dar vrea un telefon performant și selfie-uri bune. În același timp, Lenovo Vibe Z2 e high-end-ul companiei. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lenovo spune că este primul telefon de pe piață în straturi, deoarece carcasa este creată din trei bucăți diferite, care sunt lipite între ele și au culori diferite. Vibe X2 arată exact ca în leak-urile care au apărut pe internet în ultimele zile și pe care vi le-a prezentat playtech.ro. 

Telefonul are carcasă din mai multe culori, din mai multe materiale, inclusiv bambus. 

Procesor Mediatek octa-core, LTE, care are o eficiență cu 20% mai mare față de procesoarele anterioare. Telefonul are Android 4.4 KitKat, un ecran de 5 inci Full HD, o cameră foto de 13 megapixeli și o cameră de 5 megapixeli frontală.

Cu ajutorul accesoriilor numite Xtensions, Lenovo aduce un pic mai mult decât un smartphone performant. Xtensions sunt accesorii făcute special pentru Vibe X2. Lenovo a prezentat o carcasă care are integrată și o baterie externă, dar și un difuzor suplimentar.

Sistemul de operare Android 4.4 KitKat are o interfață numită Vibe UI, care pune pe ecranul principal cele mai folosite aplicații, care pot fi accesate foarte ușor, cu doar un swipe. 

Citește și: