Lenovo Golden Warrior A8, un smartphone cu imitație din piele

Lenovo Golden Warrior A8, un smartphone cu imitație din piele

Similar cu carcasele de la cele mai recente creaţii Samsung, noul Golden Warrior A8 este un smartphone protejat cu imitaţie de piele.

lenovo-golden-warrior-a8

Lenovo a anunțat ieri că vom vedea până la sfârşitul anului nu mai puţin de 60 de smartphone-uri. Cu toate că efortul din spatele acestei iniţiative este titanic, compania asiatică a început deja seria de aparate tentante cu noul A8.

Noul Lenovo A8 este un smartphone care încearcă să depăşească recorduri de performanţă, fără a fi inaccesibil când vine vorba de preţ.

Partea de procesare în cazul Golden Warrior este asigurată de un octa core MT-6592 de la MediaTek, tactat undeva între 1,7 şi 2.0 GHz. În plus, ecuaţia este completată de 2GB de memorie RAM şi 16GB de memorie internă. Display-ul de 5 inci cu margine subţie are o rezoluţie nativă de 1280 x 720 pixeli. Partea de captură este asigurată de o cameră principală de 13 megapixeli şi una frontală, ideală pentru selfie-uri, de 5 megapixeli. Pentru a nu face compromisuri de calitate, când vine vorba de captură în condiţii de lumină scăzută, două LED-uri Flash luminează instant orice cadru.

Pe lângă un preţ infim de 128 de dolari, la liber, fără conectare, Lenovo Golden Warrior A8 mai are câteva atuuri în mânecă. Este preinstalat cu Android 4.4.2 şi poate fi achiziţionat în patru nuanţe de culoare pe care le puteţi vedea şi în imaginea de mai sus: auriu, alb, roz şi negru.

Citește și: