Lenovo S850 este un nou smartphone realizat din sticlă

Lenovo S850 este un nou smartphone realizat din sticlă

Încercând să se diferenţieze de concurenţă, a lansat la MWC o serie de telefoane, unul mai interesant decât altul, printre care şi S850.

lenovo-s850 android sticla

După achiziţia unei bucăţi semnificative din Motorola de la Google, cei de la Lenovo au toate motivele să încerce să iasă în faţă cu câteva telefoane pe cât mai multe pieţe. Prin acestea se numără noul . Cu o grosime de aproximativ 8,2 milimetri, acesta din urmă este foarte similar la acest capitol cu LG G Pro 2 de 8,3 milimetri. Carcasa realizată din sticlă conferă un design foarte interesant aparatului, iar opţiunile de culoare, roz şi alb, par destul de inspirate.

Acest aparat este construit în jurul unui panou 720p de 5 inci. Partea de procesare Lenovo S850 este asigurată de un SoC MediaTek quad core tactat la 1,3 GHz, 1GB de memorie RAM şi 16GB spaţiu de stocare. Cele două camere, sunt de 13 megapixeli, respectiv 5 cea frontală. Rulează Android 4.2, suportă HSPA+ cu 21Mbps, WiFi N şi GPS. Bateria este de 2000 mAh şi, aparatul funcţionează de minune cu două SIM-uri simultan.

Preţul pentru această creaţie foarte prezentabilă este de doar 270 de dolari şi, dacă vă încântă, pe lângă operatorii de telefonie, ar trebui să-l puteţi cumpăra de pe www.lenovo.com.

Citește și: