LeapTV este consola care îi educă pe cei mici

LeapTV este consola care îi educă pe cei mici

Similară ca şi funcţionalitate cu Nintendo Wii, LeapTV este o consolă de jocuri educaţionale dedicate celor mai mici.

leapTV-wii consola copii

Copii din ziua de azi nu se mai pot dezlipi de gadgeturi, indiferent de vârsta pe care o au. Plecând de la această premisă, cei de la , pe care s-ar putea să-i cunoaşteţi ca dezvoltatori de , s-au apucat acum şi de console educaţionale.

LeapTV este o consolă de jocuri care vizează copii între trei şi opt ani. Aceasta include un sistem de urmărire a mişcări şi un controller wireless de gaming pentru a permite copiilor să se joace în faţa unui TV, dând din mâini şi din picioare. Librăria de peste 100 de jocuri disponibile momentan pe această platformă include doar titluri testate şi aprobate de educatori. O cameră ataşată consolei permite şi gamingul fără nici un fel de controller în mână.

În principiu, sistemul are destul de multe în comun cu consola Wii, deşi împrumută câteva elemente şi de la Microsoft Kinect. Jocurile sunt disponibile online, de unde le puteţi descărca prin WiFi sau le puteţi achiziţiona și în versiune fizică. Memoria internă a consolei este de 16GB, iar lecţiile incluse vizează activități de citire, matematică, ştiinţă şi rezolvări de provocări.

Cu un preţ de 150 de dolair, LeapTV va ajunge în magazine cu câteva săptămâni înaintea sărbătorilor de Crăciun.

Citește și: