LeapFrog isi imbunatateste gadgeturile pentru copii

LeapFrog isi imbunatateste gadgeturile pentru copii

LeapsterGS-PhineasFerb-PR01-LR-original_gallery_post

In cazul in care LeapFrog nu este o companie care va spune foarte multe lucruri, merita sa retineti ca anul trecut facea furori cu o serie de dispozitive destinate in special copiilor: LeapPad si Leapster Explorer. Acum a venit timpul actualizarilor. Disponibile pentru lansare inca din aceasta vara, LeapFrog a anuntat zilele trecute cea de a doua iteratie a tabletei si consolei optimizate pentru a fi utilizate de catre copii.

LeapPad2, cum era si de asteptat, vine cu cateva elemente noi fata de conceptul clasic reusind in acelasi timp sa pastreze compatibilitatea cu toate aplicatiile specifice primei versiuni, si toate cardurile cu jocuri.

Ca imbunatatiri semnificative trebuie mentionate cresterea autonomiei, un procesor mai rapid, camere mai performante atat pe fata cat si pe spatele dispozitivului, plus 4GB spatiu de stocare. In comparatie cu vechiul model care avea doar 2GB, saltul este destul de mare din toate punctele de vedere. LeapPad2 va include de asemenea extrem de mult continut gratuit, imagini, unelte de scris si aplicatii simple de animatie. Toate detaliile mentionate se vor reflecta in doar 99 dolari.

Noul LeapsterGS, succesorul Explorer-ului, este o noua consola de gaming a celor de la LeapFrog care va respecta aceeasi reteta ca si LeapPad-ul de mai sus.

Imbunatatirile fata de generatia anterioara sunt semnificative, fara a rupe insa compatibilitatea cu vechiul continut – carduri cu jocuri si apllicatii. Noul LeapsterGS este mai subtire decat predecesorul sau, are un ecran mai mare, un procesor mai rapid, un senzor de miscare si o camera foto/video. Ca stocare, cei doi GB desi ar putea parea prea putini, in majoritatea cazurilor sunt arhi suficienti. Nici de aici nu lipsesc aplicatii gratuite si jocuri precum Escape of Sillies. Acesta din urma este un joc care foloseste camera aparatului pentru a aplica niste efecte de morphing utilizatorilor cu scopul de a amuza.

Pe partea de disponibilitate, daca in SUA, Canada, Anglia si Irlanda noile gadgeturi vor fi disponibile din 18 iulie, in restul lumii vor putea fi achizitionate incepand cu luna august.

LeapPad2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: