29 dec. 2014 | 11:24

La CES 2015, LG se mândreşte cu noi panouri din gama Art Slim TV

ACTUALITATE
La CES 2015, LG se mândreşte cu noi panouri din gama Art Slim TV

În practică, nu aveţi toţi o fascinaţie pentru panouri cu rama incredibil de subţire, dar cei de la anunţă la CES cele mai noi modele Art Slim TV.

LGD-55-inch-Ultra-HD- LG Art-Slim-TV

În teorie, o perfectă este perturbată de nişte rame groase la televizor. Cel puţin aceasta este opinia celor de la LG, care fac eforturi în continuare să ne atragă cu nişte creaţii ce par mai degrabă tablouri decât ecrane. Dacă aveţi şi voi o fascinaţie pentru TV-uri precum cel din imaginea de mai sus şi un buget pe măsură, vă veţi bucura să aflaţi că sud coreeni au menţionat deja într-un comunicat oficial că vor îmbogăţi la CES 2015 seria Art Slim TV cu noi modele.

Ca urmare, nu mai aveţi decât câteva zile până când noi televizoare Art Slim TV vor fi impresiona membrii presei prezenţi la Las Vegas în perioada 6 – 9 ianuarie. Specific acestor modele vor fi diagonala generoasă, grosimea infimă şi greutatea mult mai mică decât a modelelor clasice. Din start vom avea două variante de 55 şi 65 de inci cu o grosime de 7,5, respectiv 8,2 milimetri, mai puţin decât câteva smartphone-uri şi tablete disponibile acum pe piaţă. În ceea ce priveşte greutatea, modelul mai mic se va încadra în 10,4 kilograme, în timp ce fratele său mai mare va face un salt până la 16,2 kilograme.

Merită avut în vedere că nu doar cei de la LG vor construi produse în jurul unor astfel de panouri. Acestea vor fi disponibile şi pentru terţii care vor să-şi creeze propriile televizoare folosind panouri de la sud coreeni. Aparent, câţiva producători chinezi deja au plasat comenzi pentru un număr semnificativ de display-uri Art Slim.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele