Kim Jong Un este eroul unui nou shooter arcade – Glorious Leader! [VIDEO]

Kim Jong Un este eroul unui nou shooter arcade - Glorious Leader! [VIDEO]

Dacă nu v-aţi imaginat până acum că poate fi personajul principal într-un joc, Kim Jong Un vă va surprinde.

kim-jong-un-game Glorious Leader! arcade

Aproape niciodată nu este creat un joc video în care personajul principal să fie un lider politic contemporan, cu atât mai puţin, un dictator precum . Se pare însă că există şi excepţii de la regulă, iar una dintre ele vine sub forma noului Glorious Leader!. Semnul exclamării face parte din titlul jocului.

Noul titlu pare o reminiscenţă a anilor 90, dominaţi de jocuri pe 8 şi 16 biţi. Ca gen, poate fi clasificat ca fiind un shooter arcade 2D. Subiectul este cât se poate de simplu, conducătorul Coreean luptă de unul singur împotriva întregii armate a Statelor Unite. Aveţi şapte misiuni la dispoziţie pe parcursul cărora veţi acţiona fie per pedes, fie călare pe un unicorn. Dacă întâmpinaţi probleme majore la câştigarea unei misiuni, puteţi apela la Dennis Rodman să vă ajute.

Chiar dacă totul pare o glumă, jocul este cât se poate de real şi de jucabil. Dezvoltatorul său, Moneyhorse Games a ţinut foarte tare să menţioneze că a creat Glorious Leader! ca o ironie la adresa personajului din centrul acţiunii. Versiunea finală a acestui joc va fi disponibilă începând cu luna noiembrie a acestui an pe PC şi dispozitive mobile. Dacă staţi în balanţă, gândindu-vă dacă acest titlu este pentru voi, trailer-ul de mai jos ar trebui să vă răspundă la toate întrebarăile.

korea-gif-final

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: