Kaspersky FriendsOrFoe îţi reduce contul de Facebook la statistici

, 21 Mai, 17:00

O nouă aplicaţie a experţilor în securitate de la vă ajută să înţelegeţi mult mai bine ce se întâmplă pe profilul vostru de Facebook.

facebook kaspersky friend-or-foe

Aflată momentan în stadiu beta, FriendOrFoe a celor de la Kasperky este o aplicaţie menită să vă ofere altă perspectivă asupra prezenţei voastre pe Facebook. Deşi, într-un fel sau altul, multe dintre informaţiile oferite de aceasta sunt disponibile şi pe Facebook, modul în care le sintetizează şi le împachetează le fac mult mai uşor de parcurs. Pentru că este foarte probabil să fi făcut sau postat pe Facebook multe lucruri pe care în timp le-aţi regretat, FriendOrFoe va evidenţia într-un mod statistic interacţiunea prietenilor voştri virtuali cu postările voastre, ajuntându-vă să ajungeţi rapid la ce vă interesează.

Totul începe cu numărul de imagini şi clipuri pe care le-aţi postat şi de locaţii în care aţi dat check-in, continuând apoi cu numărul comentariilor pe care acele postări le-au generat şi feedback-ul general primit de la prieteni. Puteţi ajunge uşor la imaginile în care cineva v-a dat Tag şi puteţi monitoriza mult mai uşor care sunt prietenii ce vă admiră cel mai mult prin like-uri constante.

Pentru că acesta este produsul unei , FriendOrFoe include şi câteva sfaturi legate de anonimitatea pe Facebook. În plus, vă ajută să vedeţi în detaliu ce aplicaţii, la care v-aţi autentificat de alungul anilor cu Facebook, continuă să aibă acces la toate postările voastre. În teorie, veţi fi uimiţi de ceea ce veţi afla, în practică, fof.kaspersky.com, în cazul meu, nu a funcţionat foarte bine, nereuşind să vadă cum trebuie numărul de prieteni şi de postări.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail