Kasisto, un nou asistent virtual de la compania care a creat Siri

Kasisto, un nou asistent virtual de la compania care a creat Siri
Octavian Palade
15:56 28.06.2014

SRI International, compania la care Apple a apelat pentru a-i creea asistentul virtual Siri, a anunțat un nou program cu inteligență artificială, numit Kasisto, potrivit Techno Buffalo.

Spre deosebire de Siri, Kasisto nu va funcționa numai pe un singur sistem de operare. În schimb, el va putea fi folosit de companii pentru a le oferi clienților diverse servicii.

Orice afacere va putea folosi Kasisto în aplicațiile proprii. Și, cu toate că nu este la fel ca vorbitul cu o altă persoană, este mai ușor pentru cineva să interacționeze cu o Inteligență Artificială decât cu meniurile încâlcite puse la dispoziție de companii.

Primele companii ce vor beneficia de Kasisto sunt din domeniul financiar. Asta înseamnă că în curând, aplicațiile de bankin pe care le folosiți ar putea răspunde la comenzi vocale.

Imaginați-vă ce ușor ar fi să comandați mâncare din aplicațiile Oliviera sau Food Panda spunând doar ”vreau ce iau de obicei” sau să spuneți aplicației Clever Taxi să vă găsească o mașină.

Asistentul virtual vine cu propriul său kit de dezvoltare software, ceea ce înseamnă că introducerea unor astfel de comenzi nu va fi dificilă. 

Comentarii
loading...