Oliviera – Aplicatia care te ajuta atunci cand ti-e foame

Oliviera - Aplicatia care te ajuta atunci cand ti-e foame

Oliviera este prima aplicatie mobila de food delivery din Romania si a fost dezvoltata de creatorii Star Taxi.

Oliviera Aplicatie

Aplicatia romaneasca dezvoltata de Ascend NetSolutions  ofera o modalitate simpla si comoda de a comanda mancarea preferata. Printre partenerii Oliviera, regasiti in interiorul aplicatiei, identificam restaurante cu renume si experienta: Jerry’s Pizza, Wu Xing, Pizzicato, El Torito, Karishma si edulce.ro. Urmeaza ca portofoliul sa fie extins in viitorul apropiat, in asa fel incat utilizatorii sa aiba la dispozitie o gama cat mai variata de feluri de mancare.

Oliviera Restaurante

Oliviera este proiectata sa vina in ajutorul utilizatorilor prin afisarea restaurantelor in functie de proximitate, in ordine alfabetica sau dupa specificul fiecaruia. Informatiile sunt actualizate in timp real astfel incat clientul sa cunoasca disponibilitatea de livrare si promotiile existente. Tot ce trebuie sa faci este sa downloadezi aplicatia gratuit pentru iOS sau Android si sa iti creezi un cont nou. Ulterior poti sa comanzi linistit si vei primi o notificare in momentul in care mancarea iti este pregatita.

Momentan aplicatia se adreseaza clientilor din Bucuresti, iar unele oferte sunt disponibile si pentru Pitesti si Ploiesti. Asteptam sa vedem in ce masura Oliviera va reusi sa inlocuiasca miile de comenzi zilnice lansate prin apeluri si in cat timp vom asista la o extindere a sistemului pentru cat mai multe zone din tara.