Jumpr este un gadget care vă încarcă telefonul şi vă porneşte maşina

Jumpr este un gadget care vă încarcă telefonul şi vă porneşte maşina

Jumpr este un gadget care duce ideea de aparat multifuncţional la un alt nivel, atunci când vă şi este capabil să vă pornescă şi maşina.

tiny-jumpr incarcator iphone

la maşină nu este deloc un mit. Foarte mulţi dintre noi au experimentat singuri sau alături de un prieten neplăcerea momentului în care un autovehicul nu mai pornea pentru că am uitat farurile pornite. Deoarece gravitatea unui astfel de moment este proporţională cu distanţa de civilizaţie, există Jumpr.

Noul aparat al celor de la Juno Power, pe lângă faptul că este foarte compact, cu o diagonală de doar 5,5 inci şi 198 de grame, este capabil să vă încarce smartphone-ul şi să dea un şoc bateriei de la maşină pentru a o porni. În condiţiile în care aparate similare ca şi funcţionalitate sunt poate de 10 ore mai mari, uitucii dintre noi ar trebui să cocheteze serios cu o astfel de achiziţie. Pentru a-şi duce sarcinile la capăt, gadgetul oferă două moduri de funcţionare. O baterie internă de 6000 mAh poate fi exploatată prin intermediul unui port USB standard. La polul opus există un port special pentru cleştii de baterie auto, incluşi în pachet, care oferă 12 volţi şi cu un curent de 150 – 300 amperi. Ca bonus, tot undeva pe margine, găsiţi şi o lanternă LED.

JUMPR baterie externa

Dacă sunteţi în căutarea limitărillor pe care trebuie să le aveţi în vedere cu Jumpr, merită să ştiţi că nu este suficient de puternic încât să pornească un camion. În schimb, o maşină cu un motor de 4 sau 6 cilindri nu ar trebui să reprezinte nici un fel de problemă. Până la 1 mai, perioada precomenzilor, Jumpr vă costă 70 de dolari, după acea dată, preţul sare până la 90 de dolari. Junopower.com este magazinul virtual de unde îl puteţi cumpăra chiar şi din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI