24 iun. 2014 | 14:42

Jocurile create de Halfbrick, inclusiv Fruit Ninja, disponibile gratuit

ACTUALITATE
Jocurile create de Halfbrick, inclusiv Fruit Ninja, disponibile gratuit

Unul dintre cei mai profitabili dezvoltatori de jocuri de iOS, Halfbrick Studios, a decis să-şi ofere întregul catalog de aplicaţii gratuit.

Halfbrick Studios Fruit Ninja gratuit

La această oră, Fruit Ninja este unul dintre cele mai populare jocuri cross-platform. Nu de alta, dar pe lângă faptul că ajută victimele de infarct în procesul de recuperare, au existat şi câteva pisici care au ajuns pe YouTube jucându-se. Creat iniţial de Halfbrick Studios pentru iOS, jocul este disponibil acum pentru orice altă platformă. Deşi au devenit populari datorită respectivului titlu, cei de la Halfbrick au dezvoltat în timp multe alte jocuri, unele mai populare decât altele. Printre ele, se numără , Fish Out of Water!, Band Stars, , Birzzle Fever şi multe altele.

În următoarea perioadă, orice aplicaţie realizată vreodată de echipa Halfbrick pentru iOS va fi disponibilă pentru descărcare gratuită aici. Acest gest generos vine într-o perioadă în care oricum vedem o explozie de aplicaţii noi gratuite în AppStore, din cauza adopţiei la scară largă a modelului freemium, prin care aplicaţii sunt oferite gratuite ca ulterior să vă consume bani reali prin achiziţii in-app. Nici jocurile care intră în această campanie de promovare nu sunt lipsite de posibilitatea achiziţiilor in-app. Din fericire, cel puţin, nu mai aveţi parte şi de o investiţie iniţială într-un joc de care s-ar putea să plictisiţi în 5 minute după instalare.

În definitv, jocurile gratuite reprezintă o metodă ideală pentru a vă face o părere despre un joc, chiar şi dacă veţi fi în timp nevoiţi să cheltuiţi câţiva bani pentru a obţine avantaje in-game. Pentru că majoritatea jocurile incluse în promoţie erau oricum destul de populare, puteţi considera această promoţie ca fiind o ocazie unică de a experimenta titluri despre care doar aţi citit la un moment dat sau pe care le-aţi văzut pe telefonul unui prieten.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele