Creatorii Fruit Ninja anunta un nou joc original: Collossatron [VIDEO]

Creatorii Fruit Ninja anunta un nou joc original: Collossatron [VIDEO]

Collosatron: Massive World Threat este numele celui mai nou , un studio care ne-a mai impresionat cu Fruit Ninja.

Halfbrick Colossatron Massive World Domination

Intr-o perioada in care cele mai multe jocuri care au succes fac parte dintr-o serie cunoscuta, cei de la Halfbrick Studios isi incearca norocul cu un joc nou a carui idee este cat se poate de originala. Dupa succesele cross-platform inregistrate in ultimii ani, probabil ca isi permit sa-si mai asume si riscuri. Au avut o serie de jocuri relaxante si la obiect, precum Fruit Ninja si , acum s-a schimbat putin directia.

Collossatron este menit sa va impresioneze printr-o premisa pe cat de simpla, pe atat de neobisnuita. In Massive World Threat, jucatorul ia rolul unui personaj negativ care, din pielea unui extraterestru gigant venit dintr-o galaxie indepartata, are un singur scop: sa distruga pamantul. In timp ce armatele pamantene incearca sa va opreasca pornirile agresive, nu trebuie decat sa faceti pagube materiale cat mai mari. Cuantificarea efortului vostru se masoara prin valoarea in dolari a reparatiilor care ar trebui realizate pentru a remedia dezastrul. Ca elemente de gameplay, veti putea aduna arme noi, niste puteri speciale cu numele de Powernodes si diverse abilitati care ar trebui sa va faca si mai eficienti in a atinge finalul misiunilor.

Collossatron ar trebui sa apara pe dispozitivele cu iOS intr-o perioada de timp estimata foarte vag de dezvoltator: ,,in curand”. Din pacate, nu s-a facut nici o mentiune cum ca noul titlu va ajunge si pe Google Play, BlackBerry World sau in Windows Phone Store.

Citește și: