Jocul Sunset te pune în postura unei menajere

Jocul Sunset te pune în postura unei menajere

Nu este surprinzător faptul că în fiecare lună apar noi jocuri, fiecare cu o perspectivă nouă. Sunset este un astfel de titlu, care sfidează genurile devenite deja un clișeu și stilurile de joc foarte populare.

Sunset

Nu toată lumea este pasionată de RPG-uri sau shootere nu? Dacă sunteți așadar interesați de un joc care are o perspectivă nouă asupra termenului de relaxare, Sunset își pune jucătorii în pielea unei menajere cu numele Agela Burnes. Practic, treaba jucătorului este să facă curat în casa șefului pe nume Gabriel Ortega, și modul cum decurge firul acțiunii depinde doar de utilizator. Poți alege să cotrobăi printre obiectele personale ale lui Ortega, unde vei descoperi informații pe care le poți oferi revoluționarilor. Bazat pe acest curs al jocului, pare că ești mai mult un spion decât o menajeră. Descrierea jocului sună destul de interesant.

”Pentru fiecare acțiune există mai multe moduri de a o duce la bun sfârșit, o cale neutră, o cale mai puțin etică, o cale nostimă și una ce implică flirtul. Gabriel va răspunde prin notițe mici și alte tipuri de acțiuni. Depinde doar de utilizator, cât de intimă sau antagonică devine această relație.”

După cum am spus, jocul este total diferit de ce am văzut până acum. Alte titluri mai deosebite care îmi vin în minte sunt Gone Home sau Dear Esther, jocuri pe care le puteți încerca, în special pentru că nu intră în tiparul clasic. Jocul este disponibil pentru PC momentan și nu se știe dacă va exista o portare a acestuia pentru platformele mobile sau pentru console.

Citește și:
Etichete: