Jean-Claude Van Damme face șpagatul în spaţiu, pe doi sateliţi [VIDEO]

Jean-Claude Van Damme face șpagatul în spaţiu, pe doi sateliţi [VIDEO]

Pentru că pot materializa orice produs al imaginaţiei noastre, astfel a ajuns să vedem că Jean-Claude Van Damme face șpagatul în… spaţiu.

Jean-Claude Van Damme face șpagatul în spaţiu pe doi sateliti
Jean-Claude Van Damme face șpagatul în spaţiu pe doi sateliti

În urmă cu foarte mulţi ani, o imagine cu Jean-Claude Van Damme făcea înconjurul lumii. Devenită ulterior poster în camerele pasionaţilor de camioane, acea imagine era de fapt o reclamă la camioane Volvo. Având în vedere cât de reprezentativă a devenit ipostaza respectivă de-a lungul anilor, inevitabil a inspirat multe parodii şi multe tentative similare din partea unora mai puţin pricepuţi.

Dacă tot trăim în secolul 21, nimeni nu trebuie să mai rişte să-şi rupă gâtul în astfel de contexte, deoarece acum avem animaţii 3D foto realiste. Ca urmare, dacă în urmă cu câteva luni îl vedeam pe reproducând acel şpagat pe două avioane aflate în zbor, acum vedem cum originalul Jean-Claude Van Damme face șpagatul în costum de astronaut, cu picioarele întinse pe doi sateliţi.

Trecând peste faptul că scurt metrajul de mai jos este cu adevărat impresionant, mai ales pentru fanii lui Van Damme, merită să aveţi în vedere că întregul volum de grafică şi animaţie din spate a fost realizat de un singur om, cu numele Linh Mai, de la Last Cause Films. Până şi magia cuvintelor lui Van Damme din clipul original a fost folosită în coloana sonoră în clipul de mai jos.

Vizionare plăcută!

Citește și: