Chuck Norris face şpagatul virtual pe două avioane în mişcare [VIDEO]

Aducând aminte de mişcările acrobatice realizate de Van Damme în urmă cu foarte mulţi ani, cu Chuck Norris a ajuns online.

Chuck Norris epic split spargat

Este incredibil de ce sunt capabile computerele în ziua de azi, mai ales când (Computer Generated Images). În acest caz, proiectul aparţine studioului de animaţie Delov Digital din Ungaria şi rezultatul este un clip de mai puţin de două minute pe care îl puteţi vedea mai jos. Scopul scurt metrajului este de a vă ura Sărbători Fericite într-un format cât mai original. Misiune îndeplinită, nu? 🙂

Realizat ca un omagiu pentru o reclamă la Volvo cu Jean Claude Van Damme, care face şpagatul pe două camioane, clipul de faţă îl are în rolul principal pe Chuck Norris, digitizat. Acesta face un şpagat pe două avioane militare aflate în mişcare, în timp ce susţine un grup de 11 acrobaţi. Aceştia din urmă sunt amplasaţi într-o piramidă umană care, în momentul în care se luminează, se apropie foarte tare de un brad de Crăciun. Concluzia? Studioul din spatele animaţiei vă transmite nişte gânduri frumoase în acest sfârşit de an şi reuşeşte să vă amuze în acelaşi timp.

jcvd-volvo-660

Alexandru Puiu
12:10 21.12.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video