iPhone 6 și iPhone 6 plus, la precomandă la Orange

iPhone 6 și iPhone 6 plus, la precomandă la Orange

Orange aduce pe piața din România iPhone 6 și iPhone 6 Plus din 31 octombrie, iar începând de astăzi, 24 octombrie, se pot lansa deja precomenzi.

iphone 6 orange

Cei de la Orange au și ofertă specială prin care cei care folosesc telefoane Apple pot beneficia de reduceri.
Programul Buy-back e valabil pentru clienții care vor să-și schimbe vechiul iPhone cu unul nou, cu activarea sau prelungirea unui abonament din oferta comercială pe 2 ani. De exemplu: pentru un iPhone 5s 16 GB folosit, prin programul special Buy-Back iPhone se primește un voucher în valoare de 280 euro, la cumpărarea unui iPhone 6 16GB. Voucherul primit se poate folosi pentru achiziția iPhone 6 16GB la doar 69 euro cu abonamentul Panteră 41, pe 2 ani, în loc de 349 euro.
Pentru clienții existenți care doresc să achiziționeze ultimul model de iPhone, Orange oferă noul serviciu Early Upgrade prin care pot cumpăra un nou iPhone oricând, indiferent de perioada contractuală actuală.
Cu Early Upgrade clienții pot achiziționa un telefon nou la preț Thank You oricând doresc, fără să mai aștepte terminarea perioadei contractuale. Contravaloarea serviciului este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține în prezent și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care Orange aplică un discount de 60%.
Clienții Orange au astfel posibilitatea să fie mereu în pas cu ultimele schimbări ale tehnologiei, având acces în fiecare an la cele mai noi modele de smartphones.
Orange va oferi modelele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus împreună cu o gama variată de abonamente dedicate, care vor permite conectarea la internet cu viteze 4G.

tabel3

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: