Nebunia iPhone 6: oamenii au crezut că o clonă cu Android este noul telefon Apple [VIDEO]

iPhone 6 va fi prezentat în aproximativ o lună. Totuși, asta nu i-a împiedicat pe unii potențial utilizatori să creadă că o clonă este chiar iPhone 6. Ba chiar s-au minunat de viteza procesorului, unul next-gen desigur.

wico6-clona-iphone-6-functionala-android_thumb.jpg

Se vede și în imaginea de mai sus, arată ca un iPhone 6, dar este o clonă din China. Rulează Android, are dotări decente, dar nu este de la Apple și nu este iPhone. Jonathan Morrison a profitat însă de confuzie și a ieșit pe stradă cu un Wico 6. Oamenii au fost mulțumiți de noul telefon, asta până au aflat că e un Android și nici unul dintre cele foarte bune.

Morrison a publicat pe YouTube videoclipul în care surprinde reacția oamenilor când află că el are în premieră cel mai așteptat telefon de la Apple. Cât despre Wico 6, este doar un smartphone cu Android 4.2.2 Jelly Bean, are un ecran de 4,7 inci (cât va avea și iPhone 6) la rezoluție 960×640 pixeli și folosește un procesor Mediatek cu patru nuclee la 2,4GHz. Oamenii însă au lăudat viteza cu care se desfășoară așa zisul procesor A10.

Pe Playtech: Află mai multe despre Wico 6, cea mai bună clonă de iPhone 6


Cât despre iPhone 6 original, va fi prezentat pe 9 septembrie și va fi disponibil spre cumpărare din aceeași lună, conform tiparului din anii trecuți. La nivel de dotări, noul smartphone va fi în două versiuni: ecran de 5,5 inci și de 4,7 inci, cel din urmă fiind primul lansat.

Pe Playtech: Noile imagini cu iPhone 6 prezintă un design cu totul diferit de al vechilor modele

Modelul mai mic va avea o baterie de 2.100 mAh, în timp ce varianta mai generoasă va avea una de 2.500 mAh. Pentru ca ecranele noilor telefoane să fie mai rezistente la şocuri şi zgârieturi, Apple folosește cristal de safir pentru ecran, mai rezistent decât Gorilla Glass. Procesorul va fi un A8, produs după cerințele Apple, tot dual-core și tot pe arhitectură x64. Va rula însă la o frecvența de 2GHz. Memoria RAM va fi de 2GB și spațiul de stocare va începe de la 16GB, fără suport pentru card microSD.

O imagine neoficială cu carcasa noului telefon

iPhone 6 neoficial (4)

Răzvan Băltărețu
16:20 09.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video