22 iul. 2014 | 11:15

Apple cere stocuri imense pentru iPhone 6

ACTUALITATE
Apple cere stocuri imense pentru iPhone 6

Noul iPhone va fi lansat în toamnă, iar până la sfârșitul anului Apple vrea să vândă câteva zeci de milioane de bucăți. Iată ultimele cifre estimative privind livrările noilor telefoane.

iPhone-5S-106-630x477_thumb.jpg

The Wall Street Journal“ informează că Apple a cerut câteva zeci de milioane de unități până la finalul anului. iPhone 6 va fi disponibil în două versiuni, cu ecran de 4,7 inci și 5,5 inci, iar Foxconn va trebui să livreze între 70 și 80 de milioane de bucăți. În cifrele vehiculate de WSJournal nu sunt incluse modelele iPhone 5c și 5s, lansate în toamna anului trecut.

Anul trecut, cu două modele pe piață, dar cu diferențe  prea mici între ele, Apple a cerut aproximativ 50 de milioane de unități disponibile pentru primele luni pe piață. Cererea actuală poate fi corelată cu dorințele utilizatorilor de a avea un ecran mai mare și autonomie mai bună.

Până acum, Apple se pare că n-are nicio problemă cu producția noului model de 4,7 inci, dar cu cel de 5,5 inci Foxconn s-a lovit de dificultăți în crearea ecranului. Acesta folosește, pe de o parte, tehnologia in-cell, care aduce în ecran senzorii touch și, apoi, e vorba de noul tip de ecran: cristal de safir, pentru o rezistență mai mare. Aparent, producătorul nu poate furniza suficient de repede unitățile necesare.

Noutățile aduse de iOS 8 Beta – varianta a patra

A devenit un laitmotiv ca despre Apple să se afle, înaintea marelui eveniment, că are probleme cu producția. În fiecare an zvonurile au fost aceleași, dar în fiecare an a livrat. Acum, are deschidere și pe piața din China prin cel mai mare operator din lume și e prima dată în ultimii patru ani când livrează un telefon cu ecran aproape la fel de mare ca produsele rivalilor. Un iPhone 6 la 5,5 inci este un phablet, după cum a lansat Samsung trendul în urmă cu câțiva ani.

Ultima reclamă creată de Samsung în care ironizează ecranul de doar 4 inci de pe iPhone

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele