Noutățile aduse de iOS 8 Beta – varianta a patra

Noutățile aduse de iOS 8 Beta - varianta a patra

Odată cu apropierea lansării iPhone 6 și iOS 8, Apple oferă un site pentru cei care vor să treacă de la Android/Windows Phone la iOS. Tips and Tricks e locul unde afli direct de la sursă cum să folosești un iPhone, iPad sau iPod.

dsc_1622

Tips and Tricks poate fi disponibil atât pe desktop, dar și ca aplicație, odată cu a patra versiune beta a sistemului de operare așteptat pentru lansarea din toamnă.

Pe lângă aplicația Tips, iOS 8 va avea un centru de control puțin modificat, unde se introduc comenzi rapide pentru AirDrop și AirPlay, serviciile Apple de comunicare cu alte dispozitive, ce vor deveni foarte importante în CarPlay, varianta pentru automobile a sistemului de operare. De asemenea, în meniul de Setări Apple introduce rubrici separate pentru Wallpaper și Ecran și luminozitate.

Pe Tips and Tricks există o colecție de sfaturi pentru utilizatorii de iPhone și de iOS 8, mai ales că sistemul de operare aduce câteva noutăți. Notăm aici câteva pe care le-am menționat și în preview-ul nostru la iOS 8, disponibil la acest link. 

Cum să răspunzi la un mesaj, direct din notificare – tragi notificarea în jos și scrii direct. 

Poți să trimiți un mesaj audio prin iMessage. 

Aplicația de mail seamănă acum foarte mult cu Mailbox.  

Citește și: