10 sept. 2014 | 08:30

iOS 8 se lansează în variantă finală săptămâna viitoare

ACTUALITATE
iOS 8 se lansează în variantă finală săptămâna viitoare

Anunţat pentru prima oară în cadrul conferinţei WWDC, tocmai a primit o dată oficială de lansare la mijlocul săptămânii viitoare.

ios-8-release

iOS 8 este cel mai nou sistem de operare pentru mobile ieşit din Cupertino. Acesta va fi compatibil din start cu cu peste 100 de milioane de smartphone-uri şi tablete de pe întreg mapamondul. Vehiculat iniţial pentru lansare în această toamnă, Tim Cook a confirmat în cadrul evenimentului de lansare la iPhone 6 şi iPhone 6 Plus că îl vom putea instala pe propriile aparate începând cu data de 17 septembrie, exact peste o săptămână.

Detaliat în urmă cu câteva luni în cadrul WWDC, împreună cu noul OS X Yosemite, iOS 8 va putea fi instalat fără probleme pe o varietate foarte mare de dispozitive. Respectiva listă include iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod Touch generaţia a cincea, iPad 2, iPad cu Retina Display, iPad Air, iPad mini şi iPad mini cu Retina Display. Din momentul în care va fi disponibil pentru descărcarea, toţi posesorii aparatelor listate mai sus se vor putea grăbi să-şi facă update.

Ca funcţii noi, iOS 8 va fi şi mai tare ancorat în iCloud. Vă va permite să trimiteţi foarte uşor mesaje vocale înregistrate şi va integra un sistem de notificări mai avansat. Pentru amatorii de monitorizare a diverselor aspecte ce ţin de sănătate, iOS va include Healthbook.

Mai multe detalii legate de iOS 8 puteţi vedea detaliate în , realizat folosind cel mai recent beta al respectivei platforme.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele