Ion Road Warrior este o boxa portabilă de 200 waţi

Ion Road Warrior este o boxa portabilă de 200 waţi
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
17:40 06.01.2014

Cu toate că ne-am obişnuit să asociem ideea de cu o putere de câţiva waţi, Ion Road Warrior extrapolează conceptul până la 200 waţi.

road warrior bluetooth 200 watt

Deşi în filmele din anii ’80 şi ’90 vedeam deseori nişte combine muzicale portabile imense pe umerii trecătorilor zgomotoşi, în 2014 tehnologia avansată ne va aduce , dar la fel de zgomotoase. Chiar dacă începem cu paşi repezi să facem streaming de muzică prin Bluetooth, în curând nu vom mai fi nevoiţi să ne mulţumim cu puterea destul de mică de emisie a unui Beats Pill sau Jawbone Jambox.

Alternativa vine de la un producător cu vechime în producţia de echipamente audio, cu numele Ion. Sistemul audio dintr-o bucată de mai sus poartă numele de Road Warrior – Luptător de stradă. Prezentat pentru prima dată la CES 2014, acest aparat are o putere de emisie de 200 waţi generată de două subwoofere de 25 de centimetri şi două tweetere de 2,5 centimetri.  Pe lângă Bluetooth sau o intrare de stereo de 3,5 milimetri, ca sursă de semnal, creaţia din imagine mai acceptă un radio AM/FM integrat. Pentru portabilitate maximă, această creaţie funcţionează atât la priza din casă sau priza de 12 volţi din maşină, cât fară nici un fel de fire, datorită acumulatorului de putere mare integrat. Pentru a fi un pic mai andurant la zgârieturi şi diverse sursă de murdărie, Ion Road Warrior este acoperit cu un material textil ce îmi aduce aminte de boxele de maşină.

Nu avem încă un preţ sau o dată exactă de lansare, dar sunt mari şanse ca cei de la Ion să ne ofere aceste detalii până la sfârşitul săptămânii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI