Player-ele MP3 nu au murit, Cowon lanseaza iAUDIO 9+

Player-ele MP3 nu au murit, Cowon lanseaza iAUDIO 9+

Intr-o perioada in care majoritatea celor care asculta muzica in deplasare prefera telefonul din buzunar, lanseaza iAUDIO 9+.

cowon iaudio 9plus pmp mp3 player

Desi calitatea audio a smartphone-urilor recente a crescut semnificativ, foarte multi prefera o sursa de continut multimedia dedicata, gen MP3 player. Pentru ca cei de la COWON oricum au un istoric de produse de calitate la capitolul PMP-uri, chiar si in 2013 vedem produse noi de la producatorul sud coreean.

Cea mai noua creatie a celor de la Cowon poarta numele de si integreaza un ecran de doi inci cu rezolutie 320 x 240. Partea de interactiune se realizeaza prin intermediul unei zone capacitive pozitionate exact sub display-ul gadgetului. Dimensiunile sale sunt 95 x 43 x 8,9 milimetri si reuseste sa aiba doar 40 de grame. Este disponibil in doua culori, alb si negru, si trei capacitati de stocare: 8GB, 16GB si 32GB.

Preturile celor trei variante sunt, in ordine, 118 dolari, 138 dolari si 168 dolari. Accentul pe calitatea auditiei fiind evident, pe langa suportul pentru formate audio necompresate gen FLAC, este inclus si un amplificator de casti cu o putere de 30 mW. Nu lipseste suportul pentru radio FM, iar daca va incanta ideea de reportofon, iAUDIO 9+ ascunde si un microfon in carcasa. Puteti pana si sa inregistrati continut audio direct de pe radio. Pentru ca suntem in 2013 si exista o predilectie pentru centralizarea mai multor functii intr-un singur aparat, PMP-ul coreenilor reda si diverse formate video pe care, folosind un cablu separat le puteti viziona pe TV. Pe partea de software, cu toate ca nu va puteti astepta la o serie de elemente revolutionare, este totusi integrat un egalizator cu 48 de preset-uri.

Continutul multimedia poate fi copiat pe aparat ca pe un stick, iar autonomia specificata este de aproximativ 29 de ore pentru formate audio si 7 ore pentru video.

Citește și:
Etichete: