Într-o parodie, Apple lansează „oficial” noul iWatch [VIDEO]

Într-o parodie, Apple lansează

Aceeaşi echipă care ne-a mai adus şi alte legate de produse Apple în trecut, ne ilustrează lansarea ,,oficială” a noului iWatch.apple-iwatch-on-wrist parodie video

Pentru că internetul este din multe puncte de vedere nemărginit, ar trebui să nu vină ca o surpriză faptul că uneori dăm peste câte un clip incredibil de amuzant şi, totodată, foarte bine realizat. O manifestare a acestei realităţi este surprinsă în scurt metrajul de mai jos, menit să fie o parodie pentru mult aşteptatul smartwatch al celor de la Apple.

Nu există nici o informaţie oficială pe marginea acestui produs şi nu ştim decât din zvonuri că undeva în laboratoarele din Cupertino se lucrează la acest iWatch. Cu toate acestea, până la gadgetul efectiv, ne putem potoli setea de informare prin conceptele care apar aproape săptămânal pe internet şi prin astfel de clipuri care sunt amuzant de autentice.

Clipul a fost postat pe canalul YouTube cu numele Matthias şi este foarte apropiat de stilul de prezentări Apple. Include un amalgam de metafore spectaculoase şi câteva tranziţii ce par să ilustreze elemente incredibil de importante. Ultima dovadă a muncii celor de la Matthias s-ar putea să fi fost care a apărut la scurt timp după lansarea oficială.

Dacă aveţi o pasiune pentru ipoteticul iWatch sau vreţi să vă amuzaţi câteva minute, apăsaţi cu încredere pe play.

Citește și: