Prima parodie la iPhone 5S si iPhone 5C – Lipsesc telefoanele [VIDEO]

Prima parodie la iPhone 5S si iPhone 5C - Lipsesc telefoanele [VIDEO]

Daca anii trecuti vedeam parodii la produse Apple la cateva zile dupa lansare, iPhone 5S si primesc acest tratament chiar inainte de anuntul oficial.

Trebuie spus ca acest clip nu are vreo legatura oficiala cu produsele sau compania Apple. Asta nu inseamna insa ca asemanarea dintre prezentarea de mai sus si cea pe care o vom vedea peste cateva zile pe site-ul Apple nu este una foarte evidenta. Echipa din spatele acestei parodii a reusit intr-un mod foarte interesant sa recreeze stilul de prezentare a unui produs cu care ne-au obisnuit Jony Ive si compania.

Desi s-ar putea sa nu fie un tip de umor pe care sa-l guste toata lumea, mai ales fanii produselor ,,Designed by Apple in California”, avem ocazia sa intelegem mai bine de ce S-ul din iPhone 5S s-ar putea sa vina de la ,,same” (acelasi) sau ca C-ul din iPhone 5C s-ar putea sa vina de la ,,cheap” (ieftin).

Clipul e bine de urmarit fie si macar pentru a va pregati sufleteste pentru ceea ce urmeaza sa vedeti in toate colturile internetului in urmatoarele saptamani. In definitiv, marti, pe 10 septembrie ar trebui sa vedem cum . Glumele, parodiile, meme-urile si comentariile rautacioase nu ar trebui sa intarzie foarte mult, nu?

Parodie Apple iPhone 5S iphone 5C

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: