În India, s-a livrat prima pizza prin intermediul unei drone [VIDEO]

În India, s-a livrat prima pizza prin intermediul unei drone [VIDEO]

Franceso’s Pizza din Mumbai, India, a fost prima companie din lume care a apelat la drone pentru a livra o pizza unui client.

Livrare Pizza cu drone

 

Deşi discutam de mult timp de posibilitatea livrării de produse către clienţi prin intermediul unei drone, până la această oră, nu aveam nici un exemplu care să ateste că acest lucru este posibil şi fezabil. Cei de la Amazon erau destul de aproape de materializarea acestui concept, dar şi ei au recunoscut că va mai dura câţiva ani până la materializarea programului Prime Air.

Ignorând efectiv traficul infernal din Mumbai, Francesco’s Pizzeria va intra în istorie ca fiind primul restaurant ce a folosit pentru a livra o pizza caldă la domiciliul unui client. ,,Cu toţii am citit despre planurile retailer-ului american Amazon de a folosi drone. Noi am executat cu succes o livrare de test, trimiţând o pizza unui client aflat la 1,5 km de locaţia noastră pe 11 mai.” Directorul executiv al companiei responsabile de acest experiment, Mikhel Rajani a fost foarte încântat de rezultatele primei livrăi cu un UAV – unmanned aerial vehicle.

Investiţia iniţială pentru această iniţiativă nu a fost însă foarte mică. Echivalentul a aproximativ 6000 de lei i-a costat respectivul gadget. Cred însă că acea sumă de bani a fost clasificată ca , având în vedere câtă publicitate a câştigat lanţul indian de pizzerii în urma gestului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: