Imaginile trimise prin BBM se vor autodistruge și mesajele pot fi șterse după ce au fost trimise

, 19 Oct, 13:31

BlackBerry pare să mizeze mai mult pe software decât pe telefoane în ultima vreme. Dovadă este și faptul că serviciul de mesagerie BBM va primi un update important.

blackberry-bbm-ios-android_thumb.jpg

Compania canadiană s-a chinuit foarte mult în ultimii ani – telefoanele nu au reușit să convingă foarte mulți utilizatori într-o piață controlată de Android și iOS.

Totuși, s-ar părea că BlackBerry a reușit să iasă în față pe partea de software. Sistemul de mesagerie BBM a fost lansat, în urmă cu câteva luni și în Google Play și AppStore, iar acum va primi o actualizare care îl transformă într-un competitor pentru Snapchat.

Mai exact, utilizatorii vor putea controla cât timp poate fi privită o fotografie trimisă de ei. Amatorii de sexting se vor bucura faptul că fotografiile lor indecente vor dispărea după o secundă (sau 10, sau câte secunde vor ei) după ce au fost trimise prin BBM.

O a doua funcționalitate nou adăugată în aplicația BBM constă în posibilitatea de a retrage un mesaj care a fost trimis. Utilizatorii vor putea controla situațiile jenante în care un mesaj destinat soției, de exemplu, ajunge la șef. În acest caz, prin simpla apăsare a unui buton, mesajul va dispărea din căsuța șefului.

Noile funcționalități sunt, deocamdată, în stadiu beta, iar cei de la BlackBerry promite că acestea vor ajunge pe Android, iOS și BB10 foarte curând.

Serviciul de mesagerie s-a dovedit foarte popular, însă gradul său de folosire a început să scadă treptat. Canadienii speră că noile opțiuni îi vor ademeni pe utilizatori să folosească din nou aplicația.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail