Lenovo Vibe X2, cel mai bun telefon al chinezilor, vine în Europa

Lenovo Vibe X2, cel mai bun telefon al chinezilor, vine în Europa

La IFA 2014, va fi prezentă și Lenovo. Din partea chinezilor, telefoanele sunt cele mai așteptate gadgeturi în Europa, iar la Berlin își va face apariția Vibe X2.

lenovo vibe x2 ifa 2014

Lenovo Vibe X2 este un smartphone de vârf pe care chinezii îl vor prezenta la IFA 2014. Au apărut primele imagini cu acesta și imaginea de teasing pregătită de companie, conform GSMArena. După cum se vede în imaginea de mai jos, este un dispozitiv Android L ready, acea versiune de Android care ar putea fi lansată cu numele de „Lollipop“ și pe care Google a prezentat-o în urmă cu aproape două luni.

Lenovo Vibe X2 este un smartphone cu ecran de 5 inci full HD, cu procesor octa-core la frecvență de 2,2GHz, o memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 32GB. Camera principală va avea 13 megapixeli și cea frontală va fi de 5 megapixeli. Pe 4 septembrie, Lenovo va prezenta oficial acest dispozitiv.

Imagini neoficiale cu Lenovo Vibe X2

lenovo vibe x2

Telefoanele Lenovo se vând mai bine decât PC-urile companiei, dar asta doar în China. Deocamdată, în Europa n-avem decât modele „de buget“ și de compromis, cu reduceri de cost la anumite capitole. Compania a lansat și în România o colecție de telefoane, dar Vibe X2 va fi un rival pentru modele ca Galaxy S5, iPhone 6 sau HTC One (M8).

Citește și: Succes cât China: Lenovo vinde mai puține PC-uri decât telefoane și tablete

„Lenovo face astăzi un pas mult așteptat de piața din România”, a declarat Aurel Nețin, director general Lenovo România și Bulgaria, în legătură cu lansarea în România a telefoanelor companiei. „Aducem o selecție de telefoane care va satisface cele mai variate preferințe, dar care are un numitor comun: performanța și o arhitectură bazată pe nevoile consumatorilor actuali, definită de puterea de procesare, conectivitate fără compromisuri și capabilități multimedia de excepție“, a completat acesta.

Află mai multe despre telefoanele Lenovo disponibile în România

Citește și: