Cu mâinile pe Samsung Galaxy Note Edge [VIDEO Hands-on]

S-a discutat în trecut posibilitatea ca Samsung să lanseze un smartphone cu un ecran… să îi spunem   curbat. Mai exact au apărut o serie de imagini ce înfățișau un ecran care are lateralele la 45 de grade, și   pot afișa informații separate. Se pare că acest smartphone era real, doar că varianta finală a acestuia are o singură latură, ”curbată” și se numește Samsung Galaxy Note Edge.

Bwni7xyCYAAV4eo

Pare puțin ciudat să ai un telefon asimetric. Aici ține și de utilizator cu care mână îl folosește cel mai   mult. Pe de altă parte, Samsung spune că este foarte util să vezi notificările și mesajele de pe telefon,   atunci când acesta se află în husă, pe masă. De acord, însă asta înseamnă să îl scoți din buzunar și să ai   grijă cu ce latură îl așezi pe birou.

Smarthpone-ul are aceleași specificații ca și Galaxy Note 4, singura diferență fiind display-ul. La prima   vedere este interesant, te obișnuiești repede cu al doilea ecran subțire de pe laterală, iar schimbarea   informațiilor de pe acesta se face cu un swipe, la fel ca și în cazul lui Gear S.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Samsung Note Edge IFA/”/]

Numărul de aplicații ce pot fi folosite pe acel ecran este momentan limitat la Yahoo, o serie de scurtături către funcțiile telefonului, și probabil cea mai bună utilizare pentru o linie gradată digitală, pe care am   văzut-o vreodată.

SDK-ul pentru Samsung Galaxy Note Edge este liber pentru toți dezvoltatorii să îl implementeze, și, deși sunt destul de reticent că vor exista   foarte multe aplicații, având în vedere că există un singur dispozitiv de acest tip în toată lumea, sunt   curios ce alte informații utile își pot găsi locul pe acea margine.

Urmăriți playtech.ro pentru cele mai noi știri de la târgul de tehnologie IFA 2014

 

 

Radu Neagu
13:54 04.09.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video