Detalii și poze pentru telefonul Huawei cu cititor de amprente

, 19 Aug, 09:00

La IFA 2014, Huawei va prezenta un smartphone mediu cu cititor de amprente. Au fost aflate dotările, iar evenimentul de prezentare se va derula pe 4 septembrie.

huawei ascend p7

Printr-o invitație în care Huawei nu s-a ferit să sugereze că va încerca integrarea unui cititor de amprente în telefoanele sale, chinezii vor anunța un nou dispozitiv pentru 4 septembrie. Acum, prin GSMArena, avem imagini cu noul model și o listă provizorie de dotări.

Cel mai probabil noul smartphone se va numi Ascend G7, va avea un ecran de până în cinci inci cu rezoluție HD, un procesor Huawei la o frecvență de 1,6GHz și 1GB de memorie RAM. Spațiul de stocare intern va fi de 16GB, iar compania va integra un slot de card microSD. Pe lângă acest smartphone este așteptat și un nou Ascend Mate, cu ecran QHD și dotări foarte bune, similare Galaxy Note 4.

Află și: Huawei Ascend G6 – 4G la preț mic [REVIEW]

Pe spatele telefonului este însă caracteristica importantă: scanner de amprente. Se împlinește un an în septembrie de când Apple a adus din nou în centrul atenție un astfel de senzor, iar după iPhone 5s, HTC și Samsung au experimentat cu așa ceva. Se poate ca telefonul mid-level al Huawei să fie un experiment pentru un eventual Huawei Ascend P8 de anul viitor.

ascend mate 7

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail