Huawei lansează invitații pentru un eveniment pe 4 Septembrie

, 18 Aug, 17:00

Se cunoaște deja faptul că Huawei intenționează să lanseze noi produse în a doua jumătate a acestui an.

Huawei IFA 2014

Evenimentul oficial al lui Huawei va avea loc așadar pe data de 4 septembrie, unde altundeva decât la IFA 2014 în Berlin. Având în vedere data și locația evenimentului, Huawei își asigură o prezență destul de mare la acesta, riscând desigur să fie comparat direct cu un alt dispozitiv mobil ce urmează să fie lansat în aceeași perioadă, Galaxy Note 4.

Invitația sugerează prezența unui cititor de amprente pe, probabil noua versiune a lui Ascend Mate, dispozitivul cel mai probabil să fie lansat atunci. Se spune că smartphone-ul va veni în două versiuni, una de 6 inci cu un ecran QHD, 2560×1440 pixeli, a doua variantă având o diagonală apropiată de primul, cu o rezoluție FullHD, 1920×1080 pixeli.

Se zvonește de asemenea că Huawei va folosi procesorul propriu, Kirin 920, pentru aceste smartphone-uri, cel de 6 inci având 3 GB de memorie RAM iar cel cu o diagonală reltiv mai mică fiind echipat cu doar 2 GB memorie RAM. Ne așteptăm ca specificațiile hardware să mai includă și o cameră de minim 13 Megapixeli pe spate, și una frontală de 5 Megapixeli. Legat de conectivitate, dispozitivul va beneficia cu siguranță de LTE, Wi-Fi, NFC și Bluetooth 4.0.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail