HTC One M8 for Windows – din august cel mai frumos Windows Phone

, 29 Iul, 12:00

Windows Phone 8.1 (GDR 1) aduce noi caracteristici pentru telefoane, cum ar fi suport pentru carcase inteligente, iar din august, HTC ar putea scoate o variantă cu sistem de operare Microsoft pentru popularul HTC One M8.

HTC One (M8)

Potrivit engadget.com, HTC One M8 cu Windows se va numi “HTC One M8 for Windows” și va avea difuzoare BoomSound și camera foto de tip Duo, ca pe HTC One. Camera foto are două lentile, ceea ce poate să aducă în fotografii efecte de focus și adâncime speciale. Cu toate acestea, camera nu a fost lăudată în mod special de jurnaliștii de tehnologie. De asemenea, va avea suport pentru voce prin 4G.

În plus, astăzi am aflat de pe Phone Arena că dispozitivul va fi lansat pe 21 august. Unele magazine Microsoft au primit accesorii pentru telefoane, cum ar fi carcasa Dot View care va funcționa cu update-ul GDR 1. Prețul ar urma să fie 610 dolari în america și 200 de dolari cu un abonament .

Nu vă așteptați la un telefon cu design diferit. HTC One M8 for Windows va păstra carcasa de aluminiu de la HTC One M8, ceea ce ar putea să-l facă cel mai frumos dispozitiv cu Windows Phone.

Despre noile caracteristici Windows Phone 8.1 GDR 1 puteți citi pe playtech.ro. 

Ultimele două dispozitive cu Windows Phone lansate de către HTC au fost HTC 8X și HTC 8S, care nu s-au bucurat de un succes teribil, deși erau dispozitive de calitate.

Review-ul HTC One M8 de pe adevarul.ro e disponibil aici. 
Review-ul playtech.ro poate fi citit la acest link. 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail