28 iul. 2014 | 12:50

Prima actualizare pentru Windows Phone 8.1: suport pentru foldere și carcase „inteligente“

ACTUALITATE
Prima actualizare pentru Windows Phone 8.1: suport pentru foldere și carcase „inteligente“

Windows Phone 8.1 a început să fie trimis către dispozitive, dar Microsoft pregătește deja o actualizare. Producătorii au fost deja informați, iată ce ar trebui să primească în viitor posesorii de telefoane WP.

Nokia Car App

Windows Phone 8.1 e o actualizare mare pentru platforma mobilă a Microsoft, iar primul update minor nu vine decât cu mici funcționalități. The Verge informează că suportul pentru foldere va fi una dintre cele mai mari noutăți. Astfel, vei putea trage un live tile peste altul pentru a le grupa. La fel cum se întâmplă pe Android și iOS vei putea face pe Windows Phone 8.1 cu Update 1.

Apoi, Microsoft „a tras cu ochiul“ la HTC și LG, parțial și la Samsung, și include în software suport pentru carcase de protecție multifuncționale. Cea mai bună de până acum este cea pentru One (M8), rămâne de văzut dacă producătorul va oferi așa ceva și pentru telefoanele cu Windows Phone 8. Acum, este în teste un astfel de accesoriu.

Citește și: Marea unificare: cum face Microsoft un singur Windows

Pe lista de noutăți se mai numără suportul pentru ecrane cu rezoluția de 1.280×800 pixeli, care încorporează butoane software de navigare și este extinsă rezoluția 1.280×768 pixeli pentru dispozitive cu ecrane de 7 inci. Microsoft a implementat și un live tile pentru magazinul cu aplicații și Voice over LTE (VoLTE) pentru conversații de mai bună calitate. Conform The Verge, Microsoft a finalizat munca la WP8.1 Update 1, dar trimiterea către dezvoltatori se va derula cândva în august.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele