HTC ignoră Europa și nu livrează pe continent acel One (M8) cu o cameră foarte bună

HTC ignoră Europa și nu livrează pe continent acel One (M8) cu o cameră foarte bună

HTC One (M8 Eye) nu va fi livrat în Europa printr-o decizie ciudată a taiwanezilor. Acest telefon este identic cu modelul introdus la începutul anului, doar că acum are o cameră de 13 megapixeli.

Soft HTC One M8

HTC One (M8 Eye) este identic cu modelul One lansat la începutul acestui an, doar că în loc să folosească o cameră de 4 megapixeli optimizată pentru luminozitate scăzută are una cu senzor de 13 megapixeli pe care HTC a introdus-o odată cu HTC Desire Eye. Tehnologia UltraPixel dispare astfel de pe telefonul de vârf al companiei, una foarte bine primită pe HTC One din 2013, dar cu prea puține noutăți pe telefonul de anul acesta.

GSMArena informează că HTC One (M8 Eye) va fi disponibil în China și India, țări cu peste un miliard de locuitori și cu un potențial foarte mare, și va sări peste piețe clasice precum Europa și poate Statele Unite ale Americii. Telefonul rămâne însă la fel ca modelul lansat la începutul anului, are același procesor, același design, aceeași cantitate de stocare și va folosi același ecran de 5 inci full HD.

HTC Re Camera si HTC Desire Eye

Referitor la HTC Desire Eye, este un smartphone cu o carcasă din policarbonat, ecran de 5,2 inci full HD și are două camere foto de 13 MP. Cele două camere sunt acompaniate de blițuri duale, care garantează naturalețea culorilor, indiferent de condițiile de lumină. HTC Desire Eye are aceleași specificații tehnice ca și HTC One (M8). Mai exact, un procesor Snapdragon 801 tactat la 2,3Ghz și o memorie RAM de 2GB.

Cât despre HTC One (M8), review-ul „Playtech“ din prima jumătate a acestui an este încă valabil. „Sunt doar câteva telefoane pe piață, la momentul actual, care ies cu adevărat în evidență. Printre acestea se numără și noul HTC One M8 și sunt lăudabile atât construcția, cât și performanța acestuia. Da, rețeta a fost gândită anul trecut, iar până acum perfecționată“. Continuarea este pe Playtech.

Colecția de telefoane HTC pentru anul acesta este una destul de mare, dintre care recomandăm: HTC One (M8) și Desire 816. HTC One (M8) este acum la un preț foarte bun.