Hitman GO reinventează conceptul de stealth shooter pentru mobile [VIDEO]

Hitman GO reinventează conceptul de stealth shooter pentru mobile [VIDEO]

Într-o mutare interesantă de trupe, Square Enix Montreal a anunţat disponibilitatea Go pentru iDevice-uri.

hitman_go_ios iphone ipad aplicatie

Sunteţi utilizatori de iPhone, iPad sau iPod Touch? Foarte bine. De acum, un nou joc exclusiv pentru această platformă poate fi experimentat pe iDevice-uri.

Poartă numele , este un joc creat de studiourile Square Enix din Montreal şi este valorificat în AppStore-ul Apple la 5 dolari. În teorie va există şi o versiune pentru Android, în practică nu se ştie cât va mai dura până în acel moment. Deşi incorporează elemente de stealth specifice francizei, evidente din primele câteva minute de joc, acest titlu este Turn Based. Pe principiul mutărilor de la şah, dacă vă angajaţi într-un asasinat, inamicul are tot timpul din lume să răspundă, dacă i-aţi mai lăsat în prealabil opţiuni.

Fiecare misiune propune un nou mediu de acţiune, un nou decor şi un nou asasinat. Dacă trăiţi să ajungeţ până la final, subit aţi devenit un maestru al jocului şi merităţi să vedeţi ce se întâmplă mai departe. Pentru că nimeni nu este perfect, modul în care aţi finalizat o misiune se traduce prin câteva stele pe un tapet. În cazul care deveniţi mai bun, puteţi rejuca aceeaşi misiune pentru a obţine un scor mai bun. Per total, aveţi un maxim de trei stele, ce se traduc prin trei obiective, dintre care doar unul este obligatoriu.

Rămâne la latitudinea voastră să decideţi cât de bine vreţi să jucaţi Hitman Go şi de câte ori vreţi să reîncercaţi finalizarea unei misiuni pentru a o încheia cu calificativul ,,perfect”. Clipul de mai jos ar trebui să răspundă la majoritatea întrebărilor legate de mecanica de joc. Vizionare plăcută.

Citește și: