IO Interactive ne oferă primele detalii despre următorul joc Hitman

IO Interactive ne oferă primele detalii despre următorul joc Hitman

Deşi se credea că s-a renunţat complet la realizarea seriei, cei de la IO Interactive au publicat o scrisoare deschisă pe marginea noului .

August 25th, 2012 @ 06:04:36

A fost un joc foarte popular cu o bază de fani fidelă care nu se puteau despărţi de povestea asasinului în serie cu numele de 47. Cu toate acestea, după , foarte mulţi au crezut că acela a fost sfârşitul popularei francize. Din fericire, acum aflăm pentru prima dată că nu este cazul.

Următorul titlu din serie va fi dezvoltat de IO Interactive, o companie pe care s-ar mai putea să o cunoaşteţi ca şi creatoare a jocurilor Kane & Lynch, Freedom Fighters sau Mini Ninjas. Deşi nu are o dată exactă de lansare, viitorul Hitman are mari şanse să apară în 2015 şi să fie construit sub forma unei lumi deschise, gen Grand Theft Auto. Motorul grafic folosit va fi Glacier 2, mult mai performant decât cel de până acum. Pentru fanii acelui tip de aventură, nu va lipsi Contracts Mode, un stil de joc ce implică jucarea unei misiuni ca challenger sau challenged.

În teorie, la intervale regulate de timp vom afla noi informaţii despre Hitman. Din păcate, în acest moment nu cunoaştem acele intervale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: