Hatred este un joc care încearcă să te dezguste prin violenţă şi scenariu [VIDEO]

Hatred este un joc care încearcă să te dezguste prin violenţă şi scenariu [VIDEO]

Într-o perioadă în care eram convins că s-a desemantizat scandalul violenţei în jocuri, un dezvoltator independent anunţă Hatred.

hatred_joc violenta pc

Este vorba de ură, pur şi simplu. Ură faţă de cei din jur, ură faţă de oameni în general şi, nu în ultimul rând, ură faţă de propria persoană. Este vorba de moarte, crime agresive şi o poveste pe cât de simplă pe atât de eficientă în a trezi în voi sentimente contradictorii. Hatred este un joc foarte similar cu toate -urile din ultimii 20 de ani, cu menţiunea că, premiza nu este una dintre cele mai „sănătoase“.

Trailerul de 90 de secunde de mai jos vă prezintă un discurs al personajului principal, în pielea căruia vă veţi poziţiona probabil ca şi jucător. Acesta este un individ alb, cu părul lung şi un set stufos de frustrări pe care le rezolvă, într-o oarecare măsură, cu un grad sporit de agresivitate împotriva unor oameni obişnuiţi. Spre deosebire de Call of Duty sau Dead Island, în Hatred nu omorâţi terorişti sau zombie care şi-au făcut un scop în viaţă din a vă omorî la rândul lor. De la această premisă pleacă şi vastele dezbateri online din jurul jocului apărute în ultimele zile. Aparent, anii de violenţă incredibil de agresivă pe care aţi manifestat-o în faţa PC-ului sau a unei console sunt general acceptaţi pentru simplul fapt că exista o poveste „frumoasă“ în spate.

Hatred este un joc independent dezvoltat de un producător polonez cu numele de Destructive Creations. Acesta ar trebui să ajungă la publicul larg în cel de-a doilea trimestru din 2015 printr-o versiune de PC. şi violenţa din trailer au fost considerate atât de neobişnuite încât până şi cei de la Epic Games, creatorii motorului grafic Unreal Engine 4, pe care este construit jocul, au cerut ca logo-ul UE4 să fie scos din trailer şi orice alte materiale promoţionale.

Sunteţi liberi să decideţi singuri ce este greşit cu Hatred, dar dacă v-aţi petrecut ultimii ani căutând moduri creative pentru a vă asasina inamicii în GTA 5 sau Hitman, sfatul meu este să vă gândiţi de două ori înainte de a vă manifesta dispreţul faţă de o premisă  atât de simplă.

 

Citește și: