Hărțile Google Maps ajung pe ceasurile cu Android Wear

Hărțile Google Maps ajung pe ceasurile cu Android Wear
Octavian Palade
14:11 28.06.2014

Cei de la Google au prezentat de curând Android Wear, sistemul de operare pentru smartwatch-uri. Utilizatorii acestuia vor beneficia și de o versiune specială de Google Maps.

 

În cadrul conferinței Google I/O, Samsung și LG și-au prezentat ceasurile inteligente cu Android Wear, urmând ca Motorola să lanseze un dispozitiv similar în câteva luni. Pentru a se asigura că cei care vor achiziționa un astfel de ceas vor avea la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a nu mai apela atât de des la telefoane, Google a lansat o actualizare pentru aplicația Google Maps.

Versiunea 8.1.1 a aplicației Google Maps este acum disponibilă în magazinul Play Store și rezolvă câteva probleme dar, în acelașți timp, asigură compatibilitatea cu dispozitivele care rulează sistemul Android Wear.

Cei care și-au cumpărat un Samsung Gear Live sau un LG G Watch (sau l-au primit la conferință) trebuie doar să-și instaleze noua aplicație. După aceea, ea se va actualiza automat de fiecare dată când un update va fi disponibil.

Gear Live și G Watch pot fi comandate din magazinul Google Play Store și costă 229, respectiv 199 de dolari. Smartwatch-ul Motorola Moto 360 – care va veni cu un design impresionant – va fi disponibil spre sfârșitul acestei veri. 

Comentarii
loading...