Harley Davidson se orientează către motoarele… electrice?!

Harley Davidson se orientează către motoarele... electrice?!

Nu știu dacă e doar vorba de o declarație de ecologism sau de încercarea de a demonstra că și ei pot să facă asta, însă Harley Davidson lucrează la prima motocicletă electrică. Nu mă întrebați cum rămâne cu sunetul motorului atât de specific…

Harley Davidson

Presupun că mulți dintre cei care iubesc motocicletele știu ce înseamnă atât din punct de vedere vizual, cât și auditiv un Harley Davidson. Totuși, aceste motoare care au scris istoria industriei, atât în Statele Unite cât și la nivel internațional, ar putea fi acompaniate de un frățior mai liniștit și mult mai ecologic. Mai exact, o motocicletă electrică.

Teaser-ul de mai jos menționează data de astăzi și are un NDA care expiră în câteva ore. În cadrul teaser-ului, putem auzi un motor asemănător unui avion cu reacție care trece în viteză pe lângă noi. Așadar, putem uita sunetul atât de specific al producătorului și al motocicletelor sale, pentru că știm că nu va fi posibilă recrearea acestuia cu un motor electric.

Sunt curios însă care este reacția fanilor brandului și ce părere au ei despre această motocicletă electrică, venită de la producătorul care nu a folosit în 100 de ani curent decât pentru a porni motorul acestora. Prețul va fi, desigur, unul prohibitiv, însă cu siguranță că se vor găsi suficienți doritori de achiziționare.

Citește și: