Halloween a venit mai devreme în Counter-Strike: Global Offensive și aduce găini zombie

, 25 Oct, 14:19

Counter-Strike este una dintre cele mai populare serii de jocuri, iar pentru Global Offensive a fost pregătit un easter egg aproape de Halloween.

Counter-Strike GO 6

Halloween se va desfășura la finalul lunii octombrie, în noaptea de 31, dar până atunci poți să vezi ce s-a pregătit pentru Counter-Strike: Global Offensive. Găinile obișnuite din acest joc au devenit acum zombie verzi și sunt gata de împușcat. Când faci asta ele se transformă într-un nor verde de rămășițe și pene, scrie Kotaku.

„Atenție! Cu toate aceste daruri sunt și capcane. Prea multă vreme găinile din CS: GO doar au stat și s-au uitat cum se împușcă jucătorii între ei, dar odată cu acest Halloween nu mai e loc în Iadul Găinilor și au revenit sub formă de zombie“ sunt informați jucătorii. Odată împușcată găina, aceasta va reveni din morți ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Totuși, nu se reduce totul la distracție și împușcat găini zombie. Actualizarea aceasta aduce și câteva îmbunătățiri în joc detaliate pe blogul Counter-Strike. Mai mult, referitor tot la Halloween, aliații pe care i-ai avut în joc revin și ei drept morți vii atunci când îti iei o pauză de la joc.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail