Google Street View vă plimbă prin gări şi aeroporturi importante

, 27 Noi, 13:30

Îmi place tot timpul să atrag atenţia asupra update-urilor introduse de Google prin , deoarece foarte mulţi dintre noi nu vor ajunge prin multe locuri. Acum putem face o plimbare Street View în aeroport.

google-street-view-transit-hubs aeroport gara

Google a făcut ceva miraculos în momentul în care a introdus pentru prima oară posibilitatea plimbărilor virtuale prin intermediul Street View. În acel moment, a pus în mâinile oamenilor obişnuiţi cu bugete infime de călătorie, posibilitatea traversării oceanelor şi a unor oraşe pe care nu le-ar fi putut vedea decât în filme. Deoarece fiecare călătorie începe dintr-un aeroport sau o gară, gigantul din Mountain View a decis să imortalizeze şi aceste destinaţii. prin aceeaşi metodă prin care a trecut în revistă .

Prin cel mai nou update la Street View detaliat printr-o postare pe blogul companiei, gigantul american ne anunţă că nu mai puţin de 65 de hub-uri internaţionale de tranzit vor putea fi vizitate virtual. În cazul în care ţineţi evidenţa, până la această oră nu au mai putut fi accesate astfel de ,,obiective turistice” prin platforma Google. Dacă aveaţi o fantezie să vedeţi in detaliu un aeroport în care nu aţi fost, dar vreţi să ajungeţi sau aţi fost dar simţiţi că aţi pierdut ceva, 16 aeroporturi internaţionale vă sunt oferite acum precum nişte cărţi deschise Street View în aeroport. În plus, peste 50 de staţii de tren şi de metrou au beneficiat de acelaşi tratament. Un statut special îl are o staţie de telecabină din Honk Kong pe care o puteţi de asemenea vizita.

Aparent, pe termen lung există planuri pentru ca mai multe astfel de obiective cvasi-turistice să-şi găsească loc în universul virtual ce vă este pus la dispoziţie de compania lui Larry Page. Vă tentează o plimbare Street View în aeroport?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail