Populara aplicaţie Google Photo Sphere e disponibilă acum pe iOS

Populara aplicaţie Google Photo Sphere e disponibilă acum pe iOS

Percepută ca fiind una dintre cele mai bune unelte software pentru panorame, tocmai a fost portată de pe Android pe iOS.

Google Photo-Sphere-ios

Posesorii de iDevice-uri amatori de imagini panoramice la 360 de grade tocmai au primit o veste foarte bună din partea gigantului din Mountain View. După ce în urmă cu aproximativ un an cei de la Google au lansat aplicaţia Photo Sphere pentru Android, acum, aceeaşi aplicaţie este disponibilă pentru iOS.

Funcţionalitatea este cât se poate de simplă şi este inclusă nativ în aplicaţia de cameră de pe Android. Aceasta vă permite să realizaţi imagini panoramice imersive la 360 de grade aproape perfect. Este suficient, după ce aţi pornit aplicaţia, să vă folosiţi de punctele virtuale de pe ecran pentru a alinia perfect fiecare cadru component. După cum se poate vedea în prima captură de mai sus, atâta timp cât bulina portocalie este în cercul transparent când mişcaţi telefonul, rezultatul final ar trebui să fie impresionant. În mod evident, contează şi calitatea camerei de la smartphone, dar, o panoramă bună poate fi realizată cu orice tip de aparat pe care aveţi instalată aplicaţia.

Aplicaţia Google Photo Sphere poate fi descărcată gratuit din AppStore. O alternativă interesantă pentru iOS, cu o funcţionalitatea similară, vine de la Microsoft, poartă numele de şi poate fi descărcată de aici.

Citește și: