Google ne aduce aminte că multe telefoane sunt Powered by Android

, 29 Mar, 11:00

Printr-o mutare neaşteptată, cei de la Google au decis să oblige toţi partenerii de hardware să introducă sigla Powered by Android la pornirea aparatelor.htc one m8 galaxy s5-one-powered-by-android-branding

Poate părea un detaliu greu de crezut, dar se pare că este cât se poate de adevărat. O nouă decizie a gigantului din Mounain View se va manifesta pe smartphone-ul vostru cu Android din momentul în care aţi făcut update de firmware. Cel puţin aceasta va fi realitatea pe toate telefoanele ale căror producători îşi doresc să includă aplicaţiile şi serviciiile Google. În imaginea de mai sus fenomenul este sesizat pe un şi un .

La prima vedere este o urmare clară a faptului că foarte mulţi dintre noi, ce rulează Android pe mobil, nu ştiu că al lor aparat are vreo legătură cu compania lui Larry Page. Logica acestei situaţii stă în personalizările agresive ale interfeţei standard de către parteneri OEM. Este ca şi cum s-a declanşat o campanie de promovare pentru cel mai popular sistem de operare destinat telefoanelor şi tabletelor.

Dacă veţi vedea Powered By Android pe ecranului de pornire al noului vostru gadget, înseamnă două lucruri. Rulaţi o versiune recentă a SO-ului, minim KitKat şi aveţi foarte puţine reclame sau deloc ascunse prin experienţa de utilizare.  Cei mai mulţi dintre noi vor trece cu vederea acea siglă desprinsă de pe display-ul unui HTC G1, primul Nexus adevărat. La fel de mulţi vor mai fi învătaţ deva astăzi.

Google Powered By Android

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail