Cum poți să tragi cu arma după colţ folosind Google Glass [VIDEO]

Cu toate că am văzut astfel de concepte doar în desene animate, cu şi TrackingPoint puteţi împuşca după colţ.

TrackingPoint Labs Google Glass

Tracking Point este o companie specializată pe dezvoltarea de arme inteligente pentru armata americană. Partea „smart“ din ecuaţie implică ochirea automată a ţintei. Pentru că această componentă se pare că nu era suficientă pentru soldaţii americani, acum intră în ecuaţie şi un gadget precum Google Glass.

Deşi acelaşi rezultat poate fi obţinut printr-o aplicaţie de smartphone sau tabletă, dacă e să fim realişti, cea mai atrăgătoare parte a clipului de mai jos este că rezultatele spectaculoase sunt obţinute prin intermediul creaţi de Google.

Inovaţia din spatele acestei demonstraţii poartă numele de Shotview. Aceasta implică conectarea unui smartphone, a unei tablete sau a unei perechi de Google Glass la reţeaua WiFi creată de cătarea armei. În momentul în care aţi pornit aplicaţia omonimă, pe oricare dintre cele trei dispozitive vedeţi în timp real conţinutul din faţa armei. Aparent, doar sistemul de ochire inteligent şi aplicaţia Shotview sunt suficiente pentru a experimenta punctul de vedere al oricărei arme.

În mod evident, perfecţionarea în arta tragerii după colţ implică foarte mult exerciţiu, dar cu un pic de practică vă veţi simţi precum Elmer Fudd când încerca să-l împuşte pe Bugs Bunny.

Alexandru Puiu
10:50 06.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video