Google Glass, ediția pentru fashioniste [VIDEO]

, 03 Iun, 16:02

Google Glass, ochelarii de realitate virtuală lansați de către gigantul căutărilor online, au devenit brusc mai interesanți după ce Google a prezentat primele rame create de un designer celebru.

Navigator_Orchid_Mist_Flash_3x4_Blue (1)

În martie, Google anunța parteneriate cu diverse firme producătoare de rame de ochelari, cum ar fi Oakley sau Ray-Ban. Aceștia urmează să dezvolte lentile adaptate la Google Glass, pe care se pot monta ochelarii inteligenți care costă momentan 1.500 de dolari în Statele Unite.

“Vedem Google Glass ca un nou capitol în istoria ochelarilor apăruţi în secolul al XIII-lea. Vor exista peste 40 de moduri în care exploratorii Google Glass vor putea să-şi personalizeze gadgeturile”, au anunţat reprezentanţii Google.

Shiny_Elderberry_3x4_Gray

Într-o primă actualizare a acestor parteneriate, Google a postat pe Google+ primele imagini cu Google Glass creați de designerul Diane von Furstenberg.

Cei care au deja Google Glass pot cumpăra ramele noi începând cu 23 iunie de pe Net a Porter și de pe site-ul oficial al producătorului. Nu e prima colaborare dintre Google și Diane von Furstenberg, creatoarea punând Google Glass pe ochii manechinelor într-o prezentare de modă din 2012.

Puteți urmări prezentarea văzută prin lentilele Google Glass în imaginile de mai jos. 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail