Gionee W900 e primul smartphone cu două ecrane full HD și l-am putea vedea în România

Gionee W900 e primul smartphone cu două ecrane full HD și l-am putea vedea în România

În fuga după superlative absolute, cei de la Gionee au reuşit să creeze o nouă premieră: W900 primul telefon cu două ecrane full HD.

Unele dintre cele mai bune telefoane Allview de până acum au fost produse de Gionee. FOTO Răzvan Băltărețu
Unele dintre cele mai bune telefoane Allview de până acum au fost produse de Gionee. FOTO Răzvan Băltărețu

Cei de la Gionee au reuşit să iasă din anonimitate în ultimii ani prin câteva dispozitive care au fost un pic mai speciale. Atât Gionee Elife S5.5, cât şi au fost pentru o perioadă destul lungă deţinătoarele recordului mondial pentru cele mai subţiri smartphone-uri, cu grosimi de 5,5 milimetri, respectiv 5,1 milimetri.

Deşi refuză să încerce să lanseze foarte multe gadgeturi în afara Asiei, cea mai recentă excepţie a chinezilor de la Gionee este Gionee W900. Acesta este primul telefon cu două panouri Full HD. Ecranele sunt încorporate într-un telefon cu clapetă, care se pare că sunt foarte la modă în China, iar acestea au o diagonală de câte 4 inci şi o densitate de pixeli impresionantă de 550 ppi.

Gionee W900 flip phone 1080p TENAA

Vehiculat de ceva timp, Gionee a fost confirmat zilele trecute într-un mod oficial după ce a ajuns la TENAA, instituţia chinezească responsabilă pentru certificarea aparatelor care se comercializează în China. Aşa aflăm, de exemplu, că are o greutate de 172 de grame, o grosime destul de generoasă de 14,8 milimetri când este închis şi vine preinstalat cu Android 4.4 KitKat. Partea de procesare este asigurată de un procesor quad core încă necunoscut tactat la 1,5 GHz, 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB. Bateria folosită de Gionee W900 este de 2.050 mAh, iar partea de captură implică o cameră principală de 13 megapixeli şi o a doua de 5 megapixeli.

La ora actuală nu avem informaţii clare legate de momentul începând cu care vom putea cumpăra un W900, dar nu este deloc exclus ca cei de la Allview să anunţe o variantă românească a aceluiaşi dispozitiv. Au mai făcut acest gest în trecut prin cel mai subţire telefon din lume Allview X2 Soul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: