30 sept. 2014 | 09:00

Gelid SnowStorm, un nou cooler de la producătorul de renume

ACTUALITATE
Gelid SnowStorm, un nou cooler de la producătorul de renume

Gelid este unul dintre cele mai mari nume din industria sistemelor de răcire pentru CPU-uri. Da, știu, nu sunt unii dintre cei mai cunoscuți.

Gelid-Snowstorm

Marketing-ul costă, și se pare că politica Gelid favorizează mai degrabă materialele de bună calitate și preșurile mai reduse pentru sistremele de răcire. Este de asemenea și unul dintre ci mai vechi producători de sisteme de răcire pentru procesoare. Noul SnowStorm nu va fi acel cooler care se va regăsi pe platforma care depășește cele mai noi recorduri de overclocking, însă radiatorul compact cu 3 heatpipe-uri și un ventilator de 92 mm cu PWM sunt cele care vă vor menține procesorul rece la un preț care nu va face o gaură în portfofelul deja afectat de costul procesorului în sine.

Producătorul spune că noul design al radiatorului va distribui curentul de aer în mod egal în jurul acestuia. Cele trei heatpipe-uri au un contact direct cu baza ce atinge procesorul, fiind astfel mai eficient în distribuția căldurii. Din nou, nu este cel mai bun sistem de răcire din lume, însă la prețul aproximativ de 21 de Euro la care va fi disponibil pe piață, cu siguranță este unul dintre cele mai bune.

Gelid-Snowstorm-1