Raijintek Morpheus, un super cooler pentru plăcile grafice mofturoase

Raijintek Morpheus, un super cooler pentru plăcile grafice mofturoase

Raijintek Morpheus este un cooler special pentru plăcile grafice mofturoase sau pentru acei utilizatori care au decis că s-au săturat de zgomotul ventilatoarelor turbină.

Raijintek Morpheus 22

Raijintek este o companie destul de nouă pe piața de sisteme de răcire, însă de când și-au făcut intrarea au reușit să impresioneze prin design-ul elegant, simplu și eficient, și prin prețurile decente cu care se comercializează produsele acestora. Acum observ că și-au îndreptat atenția și către piața de sisteme de răcire pentru plăci grafice, Raijintek Morpheus fiind cel mai nou produs al lor.

Coolerul Raijintek Morpheus dispune de un sistem de montare universal pentru plăcile grafice, ce include un back-plate și 24 de radiatoare mici mentru memoriile RAM sau pentru VRM. GPU-ul este răcit prin intermediul unu radiator cu 129 de lamele din aluminiu, și o bază de cupru acoperită cu nichel. Radiatorul este imens, și permite montarea a două ventilatoare de 120 mm în diametru, chiar și cu o grosime de 25 mm a acestora. Cel mai probabil, o placă video cu acest sistem de răcire ar avea nevoie de minim 3 lăcașuri PCI în interiorul carcasei pentru a fi montată.

Raijintek Morpheus suportă aproape orice placă video din noile generații, incluzând Radeon R9 290 , R9 280 , R9 270 , HD 7900 , HD 7800 ; GeForce GTX TITAN și TITAN Black, GTX 780 și 780 Ti, GTX 770, GTX 760, GTX 680, GTX 670, GTX 660 Ti, precum și altele. Dimensiunile acestuia sunt de 254 mm x 98 mm x 44 mm, iar radiatorul principal cântărește 515 grame. Momentan nu se cunosc detalii despre prețul acestui cooler.

Citește și: