GBA4iOS, emulatorul jocurilor copilăriei, revine pe iPhone și nu trebuie să faci jailbreak

GBA4iOS, emulatorul jocurilor copilăriei, revine pe iPhone și nu trebuie să faci jailbreak

Fără a mai fi necesar să vă faceţi jailbreak pe dispozitivul cu iOS pentru a profita de el, emulatorul de  GBA4iOS revine pe iOS.

GBA4iOS emulator

Pentru că indirect , necesitând imagini cu jocuri piratate pentru a funcţiona, în trecut, Apple s-a grăbit să îndepărteze astfel de aplicații din App Store. Ca urmare, pentru o lungă perioadă era necesară jailbreak-uirea unui iPhone, iPad sau iPod Touch pentru a putea instala GBA4iOS. Chiar dacă mulţi au crezut că iOS 8.1 va face imposibilă rularea de emulatoare, cea mai recentă versiune de GBA4iOS este acum online şi nici măcar nu mai necesită jailbreak. Poate fi instalată fără probleme de către oricare dintre voi printr-un click pe acest link.

gba4ios

Riley Testut, dezvoltatorul aplicaţiei, e mândru de noua versiune de GBA4iOS şi a detaliat situaţia actuală în care se află creaţia sa. „Știu că aţi aşteptat foarte mult timp pentru asta, dar GBA4iOS 2.1 este acum aici. Vom lansa versiunea finală pentru toată lumea în curând, dar am decis că acest beta este suficient de stabil încât să-l puteţi descărca înainte de oricine altcineva, în semn de mulţumire pentru tot acest timp care a trecut“, a spus acesta.

Partea interesantă este că programul se poate instala direct de pe site-ul dezvoltatorului, fără a intra în App Store. Dacă nu era evident, un astfel de artificiu implică o doză de risc, ca orice alt program care nu a fost aprobat oficial de către Apple. Rămâne să vedem dacă gigantul din Cupertino va permite pentru mult timp funcţionarea trucului la care a apelat Testut pentru această instalare.

Preventiv, GBA4iOS 2.1 va ajunge în curând şi în magazinul virtual Cydia, dacă aţi făcut jailbreak pe al vostru iDevice şi vă încântă mai mult această soluţie.