Galaxy Tab S este noua tabletă flagship de la Samsung

Galaxy Tab S este noua tabletă flagship de la Samsung

După o serie de zvonuri legate de o nouă , compania sud coreeană a anunţat noua Galaxy Tab S.

Samsung galaxy-tab-s

Deşi face o treabă foarte bună în a surprinde foarte multe tipuri de utilizatori prin produsele sale, avantajul celor de la Samsung stă în eficienţa cu care lansează noi produse la intervale de timp regulate. Într-un eveniment desfăşurat în urmă cu mai puţin de 24 de ore la New York, compania a anunţat noul său vârf de gamă pe segmentul de tablete. Acesta poartă numele de

Samsung Galaxy Tab S este disponibilă în două diagonale, de 8.4 şi 10.5 inci. Trecând peste diferenţa de dimensiune, cele două modele sunt destul de similare, începând cu panoul SuperAMOLED cu o rezoluţie nativă de 2560 x 1600 pixeli. În practică, modelul de 8,4 inci va avea un avantaj la capitolul densitate de pixeli, dar sunt convins că acest aspect nu va fi foarte evident cu ochiul liber.

Partea de procesare, în ambele cazuri, va fi asigurată fie de un Exynos 5 octa core, fie de un quad core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,3 GHz. Cantitatea de memorie RAM este fixă, de 3GB, în timp ce spaţiul de stocare va fi egal cu 16 sau 32GB. În ceea ce priveşte grosimea, la 6,6 milimetri, ambele vor fi mai subţiri decât iPad Air-ul de 7,5 milimetri. Ca şi greutate, noua tabletă de 8,4 inci va avea 294 de grame, pe când varianta de 10,5 inci va sări la 465 de grame, cu 4 grame mai puţin decât iPad Air-ul de 9,7 inci.

Pe lângă diferenţele de dimensiune şi greutate, Galaxy Tab S-ul de 8,4 inci va avea o baterie de 4900 mAh, în timp ce varianta de 10,5 inci va face saltul până la 7900mAh. Dacă aveţi o atracție pentru securitatea oferită de un cititor de amprente, aceste gadgeturi vor integra acelaşi modul biometric prezent în Galaxy S5.

Încercând să ofere conţinut suplimentar celor care s-au decis să facă tranziţia la noile tablete, fiecare Galaxy Tab S va veni cu 3 luni de abonament gratuit la Marvel Unlimited, în timp ce un parteneriat cu Amazon vă va oferi o carte gratuită în fiecare lună.

Ambele tablete, în varianta cu conectivitate WiFi, vor fi disponibile din luna iulie a acestui an la un preţ de 400 de dolari pentru Galaxy Tab S-ul de 8,4 inci şi 500 de dolari pentru Galaxy Tab S-ul de 10,5 inci. La o dată anunţată ulterior vor putea fi cumpărate şi aceleaşi tablete cu suport pentru SIM şi date celulare. Desigur, vorbim de prețurile pentru Statele Unite, va fi cu totul o altă discuție pentru Europa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: